Det interaktive hus

Se, hvordan
du kan sikre dit
hus mod indbrud

Klik på ”Det interaktive hus” og få et nemt og hurtigt overblik over, hvor og hvordan du kan sikre dit hus bedst muligt.

Indbrud i ferien

8 gode råd:
Sådan undgår du
indbrud i ferien

Det behøver hverken at være dyrt eller tage lang tid at sikre dit hus langt bedre mod indbrud, end det er i dag. Vi har samlet en række tips. Jo flere ting du gør, jo større er chancen for, at du undgår indbrud.

Nabohjælp

Sådan vinder
du over tyven
sammen med
dine naboer

Med aktiv nabohjælp kan op mod hver fjerde indbrud forebygges. Download Nabohjælps nye app og se og kom i kontakt med alle nabolagets nabohjælpere. I appen kan du bl.a. skrive, læse og kommentere advarsler i dit nabolag og fortælle betroede feriehjælpere, hvornår du skal på ferie.

Hvad har andre gjort?

Få besøg
af en indbrudsekspert

Kan du samle mindst 20 personer til et møde, kan I få besøg af en en indbrudsekspert – en ekspert i forebyggelse af indbrud – der giver gode råd om, hvordan I bedst sikrer netop jeres boliger mod indbrud. Besøget koster 0 kroner.

Læs mere

Indbrudssikring

Sådan undgår du indbrud i din bolig

Glaslister

Sikringsbeslag

Sikringsskinne

Ekstra lås

Vælg lås

Udskift låsecylinder

Greb med lås

Sikkerhedsslutbrik

Anslagsskinne

Nokker

Redskabsskur

Om Bo trygt!

Antallet af indbrud
i Danmark skal ned

Der sker flere end tre gange så mange indbrud i private hjem i Danmark som i vores nabolande pr. indbygger, og tanken om indbrud i eget hjem gør hver fjerde dansker utryg.

Derfor lancerer TrygFonden og Realdania sammen med Videncentret Bolius og Det Kriminalpræventive Råd (DKR) indsatsen Bo trygt! Målsætningen er at reducere antallet af indbrud i private hjem fra over 29.000 til under 10.000 om året.

Kun hvert 12. hus i Danmark er godt eller meget godt sikret mod indbrud, mens to tredjedele af husenes sikringsniveau vurderes som meget usikker eller mindre sikker.