Få en værktøjskasse mod indbrud

Værktøjskassen mod indbrud er en lille papkasse, du kan bestille og få sendt hjem til dig for 0 kroner. Indholdet i kassen hjælper dig med viden til at få sikret dit hus mod indbrud.

Bestil værktøjskassen her

 • Få tilsendt en værktøjskasse til 0 kroner mod indbrud, som hjælper dig til at gøre det sværere for indbrudstyven at komme ind.

  Værktøjskassen mod indbrud indeholder: en trin for trin-guide, en tommestok til at tjekke indkigget til din bolig, din tjekliste, flyer til at dele med dine naboer og information om nabohjælp.

  Værktøjskasse mod indbrud

 • Værktøjskasse mod indbrud

  Få tilsendt en værktøjskasse mod indbrud, som hjælper dig til at gøre det sværere for indbrudstyven at komme ind.

  Værktøjskassen mod indbrud indeholder: en trin for trin-guide, en tommestok til at tjekke indkigget til din bolig, din tjekliste, flyers til at dele med dine naboer og information om nabohjælp.

  Vil du hellere bestille formandskassen? Klik her

  Beredskabskasse mod indbrud til formand

  Få tilsendt en beredskabskasse mod indbrud, der som grundejerforeningsformand hjælper dig med at forebygge indbrud i din forening.

  Beredskabskassen mod indbrud indeholder bl.a. flyers til at dele ud til medlemmer og nytilflyttere til forebyggelse, og hvis der har været indbrud i kvarteret, en tommestok til at tjekke indkig til boliger, to værktøjskasser mod indbrud og gode råd til, hvordan du kan tage sagen op ved næste generalforsamling.

  Nej tak, send mig tilbage til Værktøjskasse mod indbrud

 • Bekræft

Oplysninger

customer-name
customer-street
customer-zip customer-city
customer-email
customer-phone

customer-partner-company
customer-partner-street
customer-partner-zip customer-partner-city

Værktøjskasse mod indbrud er valgt

Beredskabskasse mod indbrud til formand er valgt

Om værktøjskassen mod indbrud

Når du bestiller værktøjskassen mod indbrud, går der normalt 7-10 dage, før postbuddet putter den i din postkasse.

Værktøjskassen indeholder følgende:

 • En tommestok, som du kan måle din hæks højde med. Der er markeret med grønt op til en meter, der er den optimale højde for din hæk, så en tyv ikke kan bryde ind uforstyrret. Med gult er der markeret 1-1,60 meter, der er den maksimale højde, din hæk bør være. Over 1,60 meter er markeret med rødt for at illustrere, at din hæk er for høj.
 • Pjecen ”Forebyg indbrud”, der indeholder en oversigt over, hvad du kan gøre for at sikre dit hjem mod indbrud – bl.a. en tjekliste, som du kan hænge op og løbende krydse af for, hvilke ting du har gjort.
 • Flyers, du kan give til dine naboer med information om, hvordan de bestiller værktøjskassen.