Brevkasse

Spørg
Bo trygt!

Her kan du stille et spørgsmål til vores eksperter. Vi svarer på spørgsmål om, hvordan du bedst indbrudssikrer din bolig, og hvad ”tyven” ikke bryder sig om. Derudover kan du få svar på, hvordan du bedst afholder et orienteringsmøde om indbrudssikring, hvor du kan få en indbrudsekspert fra Bo trygt! ud at holde et foredrag.

Brevkasse
Skriv dit spørgsmål kort og præcist her. Korte præcise spørgsmål får hurtigere svar. Du har max 3.000 tegn

Mød eksperterne

Tine Sode, fagekspert i indbrudssikring for Bo trygt!

Jeg er uddannet bygningskonstruktør og har i mere end 25 år arbejdet med rådgivning af private boligejere. Fx rådgivning med byggesager, køberrådgivning, forsikringsforhold og byggetekniske gennemgange. De seneste 7 år har jeg været ansat i Videncentret Bolius som fagekspert og fagredaktør. Her formidler jeg viden indenfor bl.a. byggeteknik, brandsikring, vedligehold og forsikring. På Bo trygt initiativet er jeg fagekspert på området for indbrudssikring af den private bolig.

Daniel Iversen, tidligere indbrudstyv

Jeg startede min kriminelle løbebane, da jeg var omkring 14 år. Det startede i det små, men blev større og større og mere organiseret. Jeg har vel begået mere end 400 indbrud i alt. Både bestillings-indbrud og indbrud i huse og villaer, hvor jeg tog det, der var interessant. Jeg blev taget af politiet, afsonede min straf og har de senere år bl.a. arbejdet for Bo trygt, hvor jeg fortæller folk, hvordan de undgår at få besøg af indbrudstyve. I dag er jeg under uddannelse til bygningskonstruktør, har min familie og lagt mit kriminelle liv helt bag mig.

Jørn Juhl Nielsen, tidligere politibetjent, medlem af Bo trygt korpset

Jeg har en lang karriere som politimand bag mig, hvor jeg primært har beskæftiget mig med forebyggelse af forbrydelser. De senere år særligt på indbrudsområdet. Jeg har udviklet og iværksat flere projekter omhandlende forebyggelse af indbrud, og har senest været med til at opbygge Bo trygt korpset. Jeg er optaget af at formidle viden om boligsikring og forebyggelse til danskerne. Der skal ofte ikke så meget til, hvis man gør det rigtige.