Hæler? Ikke mig

De færreste danskere identificerer sig som hælere, heldigvis. Alligevel fastslår undersøgelser, at der hvert år sælges for flere milliarder kroner hælervarer i Danmark.

Bo trygt! arbejder for at nedbringe antallet af indbrud i private hjem. Derfor skal færre købe stjålne varer, for de stammer fra indbrud.

Vi vil gerne give dig nogle gode råd til, hvordan du undgår at blive hæler, når du handler brugt på nettet.

Kig efter NemlD hos sælger - så ved du, hvem du handler med.

Betal med MobilePay - så har du oplysninger på sælger.

Vi ved godt, at det kan være svært at huske de gode råd, når man øjner muligheden for at gøre en god handel eller er kørt langt for at hente den sjældne, og meget ønskede vare. Men hvis Anders Lund Madsen kan trodse sin misundelse på sin bror og handle efter de gode råd, så kan du også.

Samarbejde med erhvervslivet

I 2020 har Bo trygt sat gang i et samarbejde med en række aktører om at begrænse hæleri. Rigspolitiet, Dansk Erhverv, DBA, GulogGratis, Forbrugerrådet Tænk, Forsikring & Pension samt auktionshusene Bruun Rasmussen og Lauritz.com deltager i samarbejdet, hvor aktørerne deler viden, erfaringer og muligheder for at gøre det sværere at afsætte hælervarer. Derudover har Bo trygt i februar 2021 indgået en samarbejdsaftale med Dansk Erhverv og handelsplatformene DBA og GulogGratis. Underskriverne af aftalen, en såkaldt ’code of conduct’, forpligter sig til en række tiltag. Se aftalen her

Tak fordi du handler ansvarligt, når du handler brugt på nettet!

Anders Lund Madsen hjælper dig med at undgå at blive hæler

Når selv ikke misundelse får dig til at glemme de gode råd …

Køb af hælervarer understøtter indbrud

Hr. og fru Danmark bestiller indbrud

Daniel har begået mere end 400 indbrud. I tiden som indbrudstyv oplevede han, at det var nemt at afsætte stjålne varer på nettet. Det var alle typer af danskere, der var aftagere af hans tyvekoster.

Er danskerne i virkeligheden hælere uden at vide det?

Omkring 250.000 danskere køber hvert år hælervarer. Men det er de færreste, der er klar over det ...

Følg kampen mod hæleri på Facebook