Konkurrencevilkår for lyskampagne

Konkurrencevilkår for lyskampagne

Konkurrencevilkår 

Konkurrencen udbydes af Bo trygt og Nabohjælp.  

Bo trygt er en kampagne skabt af TrygFonden og Foreningen Realdania i samarbejde med Videncentret Bolius og Det Kriminalpræventive Råd. Tel. 70 70 11 50. E-mail: info@botrygt.dk  

Nabohjælp er et samarbejde mellem TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd. Tel. 45 15 36 58. E-mail: support@nabohjaelp.dk.

Konkurrencen foregår på Facebook, men man kan også deltage ved at sende en mail til konkurrence@nabohjaelp.dk

Konkurrencen løber i tre perioder:  

23.november – 29.november trækkes 9 vindere.  

30.november – 6.december trækkes 11 vindere.  

7.december – 13.december trækkes 5 vindere. 
 
Efter 13.december er det ikke muligt at deltage.  

Præmier

Der udtrækkes i alt 25 vindere. Præmien består af to udendørs lamper med bevægelsessensor til en samlet værdi á 1205 kr. Lamperne kommer med monteringsbeslag og kabel på 1,5 meter, som skal tilsluttes udendørs af en elektriker. Det er ikke lovligt at montere lamperne selv. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. 

Deltagelse i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal man enten

  • Nominere en nabo, man vil dele præmien med, i en kommentar til det opslag, som er publiceret på Bo Trygts facebookside 23. november, i én af de tre konkurrenceperioder og senest 13.december. 

  • Nominere en nabo i en mail, som sendes til konkurrence@nabohjaelp.dk i én af de tre konkurrenceperioder og senest 13.december.  

Udvælgelse 

De 25 vindere udvælges løbende, jf. konkurrenceperioderne. Vinderne udtrækkes tilfældigt blandt kommentarer og mails med nomineringer ved lodtrækning.  

Bo trygt og Nabohjælp kontakter vinderne i kommentarfeltet, hvorefter de bliver bedt om at sende deres fulde navn, adresse, telefonnummer og e-mail via en privat besked på Facbook til Bo trygt. Kontaktoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med konkurrencen. Det er vinderens eget ansvar, at de opgivne oplysninger er korrekte.  

Vinderne skal bekræfte, at de ønsker at modtage gaven, inden for 24 timer fra det tidspunkt, hvor de er blevet kontaktet. Modtager vi ikke en bekræftelse inden for det tidsrum, trækker vi en ny vinder.   

Betingelser for deltagelse 

Deltagelse forudsætter, at du er bosat i Danmark. Ansatte hos Bo trygt, TrygFonden, Realdania, Bolius og Det Kriminalpræventive Råd kan ikke deltage.  

Deltagelse er ikke købsbetinget, og du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Ved deltagelse accepterer du disse betingelser, og samtidig giver du samtykke til, at Bo trygt og Nabohjælp må registrere og opbevare dine oplysninger til brug i forbindelse med konkurrencen. 

Øvrige betingelser 

Bo trygt/Nabohjælp ikke ansvarlig for tekniske problemer forbundet med opslåede kommentarer, afsendte mails eller andre hændelser, der kan påvirke deltagelse i konkurrencen. 

Bo trygt/Nabohjælp forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere, som er mistænkes for snyd.  

Bo trygt/Nabohjælp forbeholder sig retten til uden varsel at ændre konkurrencevilkår og betingelser.  

Behandling af persondata:

Bo trygt/Nabohjælp behandler alle persondata, som deltagerne oplyser i forbindelse med konkurrencen, i henhold til gældende lovgivning om behandling af persondata.  

Særligt om Facebook:

Konkurrencen udbydes af Bo trygt og Nabohjælp og er ikke sponseret, støttet eller på nogen måde associeret med Facebook. Oplysninger afgivet af deltagere i konkurrencen, modtages ikke af Facebook, men af Bo trygt, som ejer Bo trygts Facebook-side. Informationerne bruges udelukkende i forbindelse med konkurrencen. Det er udelukkende Bo trygt– og ikke Facebook – der er ansvarlig for konkurrencen. Derfor kan der principielt ikke kræves erstatningsansvar af Facebook i forbindelse med konkurrencen. Udover ovenstående betingelser henvises der i øvrigt til Facebooks egne regler: https://www.facebook.com/terms.php?tekstlink&locale=da_DK