Få besøg af en indbrudsekspert

Få besøg af en indbrudsekspert

Har I oplevet indbrud i jeres kvarter, eller er I utrygge for at få det? 

Bo trygt har et korps af indbruds- og forebyggelseseksperter, som du kan bestille til at komme ud i jeres kvarter til et oplæg om den lokale indbrudssituation, og hvordan man bedst sikrer sig og hjælper hinanden til at forebygge indbrud.
Eksperten er typisk tidligere politibetjent og tager udgangspunkt i netop jeres område og lokale situation.  

Bestil en indbrudsekspert

Forebyggelseseksperten holder et oplæg på ca. 45-60 minutter. Hvis det ønskes, kan man før eller efter oplægget gå en lille tur i jeres kvarter. Der vil være fremvisning af de bedste sikringsmuligheder, udlevering af diverse materialer og film af bl.a., hvordan en indbrudstyv arbejder og tænker. Der vil naturligvis være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs og få konkret rådgivning.

Besøget er gratis. Det eneste, det kræver, er, at I skal kunne samle mindst 10 og max 50 personer. Det kunne fx være igennem en grundejerforening eller et vejlaug. I skal selv stå for et lokale og evt. forplejning.

Der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Indbrudseksperten medbringer forskelligt materiale, bl.a. tommestokke, der viser, hvor høj hækken eller hegnet bør være for at undgå indbrud, priseksempler på sikring af vinduer og døre med mere.